KLINIQUE


 

          Returul/schimbarea produselor este acceptat doar pentru clienții ce au achiziționat produse de la halate.net.

          Pentru a beneficia de returul/schimbarea produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos, cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului. Formularele completate după această perioadă nu sunt luate în considerare. De asemenea produsul trebuie să intre în posesia noastră cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data recepționării lui. Returul produselor se poate face prin curier, dar nu înainte de a completa formularul de retur și a primi acceptul din partea noastră. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însotit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, pete, au fost spălate sau prezintă semne de uzură. Vânzatorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării halate.net de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, într-un cont bancar.

          Halate.net va putea amâna rambursarea contravalorii produsului pâna la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat (se va lua data cea mai recentă). În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantitătii este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

          În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, accesorii lipsa ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate). Schimbarea produselor se face dacă mărimea comandată nu este corespunzătoare. Produsele care au modificări la lungime (în special cele care sunt scurtate) NU se pot returna sau schimba.

          În cazul schimbării produselor pentru schimbare de mărime produsul schimbat se trimite după recepționarea celui returnat și încă o zi lucrătoare. Nu se schimbă produsele dacă consumatorul dorește schimbarea culorii de bază al acestora sau dacă dorește schimbarea modelului de produs.


FORMULAR DE RETUR/SCHIMB


 

Schema de culori

Material şifonabil

SifB - Bordeaux
SifFP - ALB
SifG - Gri
SifK1 - Verde mar
SifK5 - Bleu
SifK6 - Albastru verzui
SifL - Lila
SifNS - Portocaliu
SifO - Mov inchis
SifP-Piersică
SifR - Roz
SifS - Galben
SifVZ - Verde neon

Material neşifonabil

NesF - Alb
NesP - Rosu
NesS - Galben
NesSAZ - Verde măr
NesSB - Grenade
NesSBM - Albastru electric
NesSL - Lila
NesSN - Portocaliu
NesSSL - Mov
NesSSZ - Gri
NesSV - Visiniu
NesSVB - Verde brut
NesSVK - Bleu
NesSVZ - Verde chirurgical

Molton

MolB - Bleu
MolBo - Bordeaux
MolF - Alb
MolG - Galben
MolNB - Navy blue
MolR - Rosu
MolRR - Roz
MolVK - Verde kiwi

Material BIO

BioC - Cafeniu
BioM - Maro
BioP - Pink
BioR - Roz
BioS - Galben

Mărimi

Transport

Transport Gratuit*

 

     *Transportul este gratuit la comenzile care depășesc valoarea de 399 RON.

     Livrarea se face cu curierul rapid DPD sau Cargus în maximum 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

     Prețurile afișate nu conțin costurile de transport. Dacă în localitatea Dv. nu se livrează cu curierul rapid transportul se va efectua cu posta română și plata se face prin mandat poștal la oficiul poștal local la preluarea coletului.

 

Facebook