KLINIQUE


 

REGULAMENT WEBSHOP

Comandarea produselor se face exclusive pe cale electronică, utilizând platforma online www.halate.net sau www.klinique.com sau click aici. Comanda se achită la curier, în momentul recepționării coletului. Prețul expus  pe site este cel final și include TVA (24%). Costul transportului nu este inclus în preț.

Pentru confirmarea comenzii sau dacă apare orice fel de problemă în procesarea comenzii plasate (legată de stoc, dimensiuni, culori, etc.), veți fi contactat de către un colaborator în scopul înștiințării și pentru găsirea soluției de rezolvare.

Pe această cale vă aducem la cunoștință că stocăm datele personale introduse în sistem, în scopul procesării comenzilor și împlinirii termenilor contractuali. Orice comandă validată are valoare de contract. Datele introduse vor fi păstrate cu confidențialitate și nu vor fi transmise către terți, cu excepția situației când terțul este subcontractor al vreunui serviciu (de exemplu transport). Prin completarea înregistrării sau comenzii, orice persoană care își introduce datele, contribuie la stocarea lor și inițiază procesul de transport, permițând accesul companiei abilitate pentru aceasta de a-i procesa datele personale. În acest caz, transportatorii sau alți subcontractori nu au dreptul de a utiliza sau folosi datele în alte scopuri decât cele menționate în termenii contractuali, precum și nu au dreptul de a vinde sau pune la dispoziție acestea altor persoane sau organizații.

Timpul de procesare a comenzilor este de 3-5 zile lucrătoare de la data validării comenzii, livrarea se face de luni până vineri între orele 9-17. La cerere se face livrare şi sâmbătă.

DREPTUL DE DENUNŢARE UNILATERALĂ

Contractele la distanță în comerțul electronic sunt reglementate prin legea comertului electronic în vigoare conform cărora am formulat următoarele aliniate:

- Cumpărătorul are dreptul de a renunța unilateral la produse în termen de 14 zile de la preluarea mărfii. Denunțarea unilaterală a contractului presupune returnarea produsului intact și nefolosit!

- Dacă s-a plasat o comandă greșită sau din eroare, aceasta se poate anula înaintea expedierii cu un e-mail trimis la click  aici  sau la careva din posibilitățile de contact afișate la meniul contact

- Comanda expediată se poate anula la momentul preluării coletului de la curier, prin refuzul categoric al acestuia

- În cazul renunțării la comandă, costurile returului vor fi doar cele de transport.

- Dreptul la retur se poate exercita în cazul oricărui produs, chiar și cu ambalajul original desfăcut, care nu prezintă lipsuri sau urme de utilizare. Primim înapoi exclusiv produse intacte, nefolosite, în stare originală și returnăm valoarea acestuia.

- În cazul în care curierul nu găsește la adresa menționată pe colet destinatarul, va livra coletul a doua zi, fără costuri suplimentare. Dacă un colet nu se poate livra în mod repetat și destinatarul nu este de găsit, se va returna la sediul nostru. La cererea clientului, se va efectua o a doua expediere, cu plata transportului la destinatar. În cazul în care și a doua tentativă eșuează din motive independente de noi sau curier, clientul va trece în regim de plată în avans pentru următoarele comenzi

- În cazul denunțării unilaterale a contractului, vom returna contravaloarea achitată a produselor în termen de 30 de zile calendaristice în contul menționat de client. Costul transportului evidențiat pe factură nu se returnează.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

În cazul în care produsul nu este conform cererii/așteptărilor, se poate iniția schimbarea lui. Vă rugăm să returnați produsul nefolosit și cu ambalajele intacte. În cazul în care nu vă putem oferi produsul cerut la retur, vă vom contacta pentru alegerea unui alt produs sau returnarea sumei achitate în contul menționat.

Schema de culori

Material şifonabil

SifB - Bordeaux
SifFP - ALB
SifG - Gri
SifK1 - Verde mar
SifK5 - Bleu
SifK6 - Albastru verzui
SifL - Lila
SifNS - Portocaliu
SifO - Mov inchis
SifP-Piersică
SifR - Roz
SifS - Galben
SifVZ - Verde neon

Material neşifonabil

NesF - Alb
NesP - Rosu
NesS - Galben
NesSAZ - Verde măr
NesSB - Grenade
NesSBM - Albastru electric
NesSL - Lila
NesSN - Portocaliu
NesSSL - Mov
NesSSZ - Gri
NesSV - Visiniu
NesSVB - Verde brut
NesSVK - Bleu
NesSVZ - Verde chirurgical

Molton

MolB - Bleu
MolBo - Bordeaux
MolF - Alb
MolG - Galben
MolNB - Navy blue
MolR - Rosu
MolRR - Roz
MolVK - Verde kiwi

Material BIO

BioC - Cafeniu
BioM - Maro
BioP - Pink
BioR - Roz
BioS - Galben

Mărimi

Transport

Transport Gratuit*

 

     *Transportul este gratuit la comenzile care depășesc valoarea de 399 RON.

     Livrarea se face cu curierul rapid DPD sau Cargus în maximum 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

     Prețurile afișate nu conțin costurile de transport. Dacă în localitatea Dv. nu se livrează cu curierul rapid transportul se va efectua cu posta română și plata se face prin mandat poștal la oficiul poștal local la preluarea coletului.

 

Facebook